Filters opslaan

Modelbouw gereedschap

449 producten
Sorteer op

Modelbouw gereedschap is vaak van essentieel belang om jouw kleine meesterwerkjes op een goede manier te kunnen bouwen! Zoek en vind hier de beste gereedschappen voor jouw hobby!

Goed gereedschap - het halve werk!

Modelbouw gereedschap is vaak van essentieel belang om jouw kleine meesterwerkjes op een goede manier te kunnen bouwen!

Normaal gereedschap kan te groot (en lomp) zijn voor het maken van jouw modellen; dit is ook de reden dat wij speciaal modelbouwgereedschap in ons assortiment hebben opgenomen.

Zoek en vind in deze categorie alle tools die je mogelijk nodig zou kunnen hebben om jouw model, diorama of vignet te bouwen! 

Wat hebben we zoal!

In ons assortiment bieden wij diverse soorten gereedschappen aan die jouw hobby een stuk makkelijker maken. Hierbij moet je onder anderen denken aan pincetjes, vijlen, tangen, schuurpapier, paletjes, snijmatten, penselen en penseelsets.

Speciaal punt van aandacht is een schone en opgeruimde werkplek.

Om een opgeruimde werktafel te houden hebben we speciale organizers van Ammo by Mig Jimenez en het Poolse merk Hobbyzone in het assortiment.

Kwalitatief hoogstaand modelbouw gereedschap

Modelbouwgereedschap hebben wij in alle soorten en maten! Wij hebben zowel voor de beginnende modelbouwer als voor de gevorderde model bouwer tal van handige tools en hulpmiddelen.

In ons assortiment vind je onder meer deze hulpmiddelen en gereedschappen:

  • Modelbouwmessen en snijmatten
  • Pincetten
  • Knip- en buigtangen
  • Schuurpapier
  • Vijlen
  • Boren en boorhouders
  • Opbergmiddelen en een modulair opbergsysteem

Eenvoudig bestellen!

Heb je je keuze kunnen maken uit ons assortiment? Bestel dan heel eenvoudig de artikelen van je keuze en wij zorgen ervoor dat de producten zo snel mogelijk geleverd worden.

Heb je toch wat hulp nodig met kiezen? Maak dan een ticket aan in je online account en wij helpen je graag verder! Uiteraard zijn wij op werkdagen (maandag - vrijdag) tussen 19:00 en 21:30 bereikbaar om even te overleggen welke producten mogelijk bij je zouden kunnen passen: een beller is sneller!