Filters opslaan

AK Interactive verf en producten

865 producten
Sorteer op

AK Interactive is een Spaans bedrijf dat zich volledig richt op modelbouw. Met een breed assortiment bestaande uit penselen, verf, weathering, sets en diorama’s, vind je alles voor modelbouw. Bestel jouw AK producten bij Modelbouwverf!

AK Interactive modelbouw

Het Spaanse bedrijf AK Interactive een bekend merk en een grote naam in de wereld van modelbouw. Het bedrijf is opgericht in 2008 en is sinds de start snel gegroeid. AK-Interactive weet als geen ander de behoeftes van modelbouwers goed in kaart te brengen en hebben hierdoor een breed assortiment modelbouw producten. 

Fernando Vallejo is de oprichter van AK-Interactive en was als kind al bezig met modelbouw. Zijn passie voor het bouwen van modellen heeft ervoor gezorgd dat AK-Interactive bekend is geworden. We kunnen gerust zeggen dat AK de specialist is op het gebied van modelbouw. Het bedrijf blijft vernieuwen en brengt geweldige producten op de markt. Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit een diverse groep van professionals zoals designers en modelbouwers. Zij werken allemaal vanuit hun passie om een succes maken van AK-Interactive en om modelbouwers de juiste tools en benodigdheden te bieden. 

Het grootste assortiment AK-Interactive

Bij Modelbouwverf hebben wij het grootste assortiment AK-Interactive. Je vindt in onze webshop verf, penselen (brushes) en spray primer. Maar, ook voor AK-Interactive magazines en dvd’s zoek je in onze shop op de juiste plek. Hieronder lees je alles over de verschillende producten en series van AK-Interactive die wij in ons assortiment hebben. 

Acrylic Paint van AK-Interactive

AK-Interactive heeft een groot assortiment acrylverf, ook wel Acrylic Paint genoemd. Deze verf reeks bestaat uit ongeveer 100 kleuren. Wij hebben veel van deze kleuren op voorraad en kunnen deze snel leveren. De acrylverf is onder te verdelen in verschillende series namelijk: Acrylic Modulation, Arcrylic Aircraft, Acrylic Figure Series en Acrylics Primer

AK Interactive paint sets

Naast de verschillende soorten Acrylic Paint van AK-Interactive vind je in onze webshop ook verschillende AK Interactive paint sets. We hebben in ons assortiment de Acrylic Modulation Sets, Acrylics Aircraft Sets en de Acrylics Figure Series Set. Zoek je een modelbouwset van AK-Interactive? Dan vind je bij Modelbouwverf verschillende sets die makkelijk online te bestellen zijn.  

3rd Generation Acrylic Paint van AK-Interactive 

De 3e generatie acrylverf (3rd Generation) van AK-Interactive is speciaal ontwikkeld voor modelbouw. Deze acrylverf heeft een zeer goede dekkingskracht en bestaat uit veel pigment. De verf is goed aan te brengen met penseel, maar kan ook goed met een airbrush gebruikt worden. De droogtijd van de 3e generatie acrylverf is kort en is daarnaast ook zeer slijtvast. 

De serie 3rd Generation van AK-Interactive is onder te verdelen in de volgende soorten producten: metallic, clear, inks, mediums, varnish, primer, figure series en AFV series. Ben je op zoek naar 3rd Generation sets van AK? Dan vind je ook in ons assortiment verschillende sets. Bij Modelbouwverf vind je alles van AK-Interactive en maak je een succes van jouw modelbouw werk. 

Real Colors van AK-Interactive

De serie Real Colors van AK-Interactive bestaat uit 246 lacquer kleuren. Deze kleuren zijn zeer realistisch en zorgen ervoor dat jouw modelbouw nog beter uit de verf komt. Deze serie bestaat uit kleuren die speciaal gemaakt zijn voor armor en aircraft modelbouw. In totaal zijn er wel 113 verschillende kleuren verf voor armor werkstukken, maar kun je kiezen uit 133 verschillende kleuren voor jouw aircraft model. Zo vind je altijd wel de juiste kleur verf voor jouw modelbouw. 

Ook voor thinner, varnish, clear en diffusers heeft Real Colors verschillende kleuren en producten in hun aanbod. Deze vind je ook allemaal bij Modelbouwverf. Ga je liever aan de slag met een kleurenset van Real Colors? Neem dan een kijkje bij de verschillende paint sets zoals de AFV sets of Aircraft sets. In ieder geval kun je met de Real Colors serie van AK-Interactive altijd de beste keuze maken. 

Weathering Products van AK-Interactive

Met de Weathering Products van AK kun je de mooiste Enamel effecten aanbrengen. Wij hebben verschillende producten zoals Weathering pigment, sets, pencils en pencils sets. Deze kun je allemaal makkelijk en snel bestellen in onze webshop. 

Diorama’s maken met AK-Interactive 

Ben jij een modelbouwer die graag werkt aan een diorama? Dan kun je met AK-interactive goed uit de voeten. Speciaal voor de diorama bouwer ontwikkelde AK de Diorama series. Je vindt in deze series verschillende onderdelen zoals: building materials, leaves, tufts maar ook laser cut plants. Met de diorama producten van AK maak je jouw diorama werkstuk tot een geweldig succes. Belangrijk! De voornaamste producten uit de Diorama Series van AK-Interactive zijn de diverse pasta’s, ‘flok’ en acryl water. Hiermee kun je bijvoorbeeld modderachtige ondergronden, woestijn of zelfs sneeuw en ijs ondergronden namaken. Wij kunnen alle producten uit deze serie leveren. 

Snel en makkelijk: Spray paint van AK-interactive

Snel en efficiënt aan de slag en onderdelen voorzien van de juiste basis en kleur? Dan kies je in dit geval voor de Spray Paint van AK. Met deze spuitverf kun je snel en efficiënt veel losse figuren en onderdelen verven. Je bent binnen een paar seconden klaar. Deze serie bestaat uit drie verschillende onderdelen Zoek je een basis of primer? Dan kies je voor de Spray Paint - Primer. Je model afwerken met een Vernis? Dan is Spray Paint Varnish de juiste keuze. 

De beste penselen, brushes en gereedschappen 

Voor het aanbrengen van verf wil je de juiste penselen gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je goed kunt werken. Het is daarom belangrijk dat je de juiste penselen (brushes) koopt. AK-Interactive heeft verschillende brushes in het assortiment, deze vind je ook bij Modelbouwverf. Je hebt de keuze uit losse brushes of een penselenset. Naast penselen hebben wij ook het basisassortiment gereedschappen van AK. 

Magazines, boeken en dvd’s van AK-Interactive: ontdek technieken en tips

Wil je meer leren over verschillende technieken, het afwerken van modelbouw of over airbrushen? Of wil je meer achtergrond over bepaalde onderwerpen en modelbouw in het algemeen? Dan zijn de magazines of boeken van AK-Interactive een geweldige bron van informatie. Neem zeker een kijkje bij Aces High, Tanker Magazine of Aktion Wargame.

In de FAQ serie boeken van AK-Interactive lees je alles over technieken en tips voor modelbouw. Zo blijf je leren en ontdekken! Ook hebben wij AK dvd’s die je meenemen in de wereld van modelbouw. 

Alles voor modelbouw vind je bij Modelbouwverf

Naast het assortiment van AK-Interactive vind je bij Modelbouwverf ook andere producten en merken voor modelbouw. Zoek je verf van Vallejo of Tamiya? Dan bestel je deze snel via onze webshop. We hebben ook verschillende producten van Abteilung 502 zoals: acrylverf, olieverf, penselen en nog vele andere modelbouw benodigdheden. Modelbouwverf is dé webwinkel voor modelbouw!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »