Het ontstaan van Modelbouwverf.nl

 

Als kind was ik verzot op modelbouwtreinen en ander speelgoed. Het was toen mijn grote droom om ooit zelf een speelgoedzaak te beginnen. Uiteindelijk is deze speelgoedzaak er niet gekomen. Ik raakte meer en meer geïnteresseerd in modelbouw, ik las alles wat ik erover kon vinden en ging overal naar toe om met modelbouwers in contact te komen. En natuurlijk begon ik ook zelf enthousiast met bouwen!

Mijn eerste bouwdoos was van Tamiya, een motor met zijspan, ik weet het nog goed, artikelnummer 35016. Mijn droom veranderde van richting want de wens ontstond om naast mijn werk een webshop op te zetten met als specialisatie modelbouwverf.

Op 22 Mei 2008 ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan om MaRo Trading & Design in te schrijven. Mijn lang gekoesterde wens, een eigen webshop in modelbouwverf en bouwdozen ging in vervulling. Op die dag is mijn webwinkel Modelbouwverf.nl geboren. 

Ik ben begonnen met de verkoop van een bescheiden assortiment modelbouwverf en bouwdozen van Tamiya, Revell en Humbrol. De klanten waren echter op zoek naar meer; er kwamen steeds meer vragen over gereedschappen, scenery materiaal en ook over bouwdozen van andere merken. Ik koos ervoor om het assortiment uit te breiden met deze producten en voegde artikelen toe van Tamiya, Italeri, Zvezda en Dragon.

De vragen van klanten naar steeds andere artikelen en andere merken bleven binnenstromen en hierdoor is het assortiment van Modelbouwverf.nl door de jaren heen aanzienlijk uitgebreid.

Het assortiment

In het huidige assortiment is een veelheid aan producten en artikelen te vinden voor elke modelbouwer, of je nu een beginner bent, een gevorderde of een specialist. 

Voor de meest gangbare verfproducten wordt een basisvoorraad aangehouden zodat de verf doorgaans meteen uitgeleverd kan worden. Andere producten worden op bestelling geleverd, waarbij de verwachte levertijden voor de meeste merken variëren van 3-10 werkdagen.

In uitzonderlijke gevallen waarbij douaneregels en invoerprocedures gevolgd moeten worden kan de levertijd oplopen tot 30 werkdagen of meer.  

Maarten runt Modelbouwverf.nl momenteel naast een volledige baan. Daar waar mogelijk werkt hij aan  

  • Het up to date houden van de webshop.
  • Het accuraat leveren van bestellingen.
  • Het beantwoorden van alle emails binnen 48 uur (op werkdagen).
  • Het continu bijwerken en uitbreiden van het assortiment met nieuwe producten.

Heb je nog vragen? Of ben je op zoek naar een product wat niet in het assortiment is opgenomen? 

Ik hoor het graag!

Met vriendelijke modelbouwgroet,

Maarten Coolegem

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »