Game Air

30 producten
Sorteer op

De Vallejo Game Air serie is een spuitverf die is bedacht om te gebruiken bij zogenaamde Table Top Games, een soort van bordspellen waarbij je met geschilderde figuren games speelt. De verf is direct vanuit het flesje spuitbaar; verdunning is niet nodig

Vallejo Game Air.

De Game Air serie is bedacht om te gebruiken bij zogenaamde Table Top Games, een soort van bordspellen waarbij je met geschilderde figuren een game speelt. Deze lijn bestaan uit een grote serie van 17ml flesjes. De verf is direct spuitbaar en hoeft niet verdund te worden.

De verzamelnaam voor de Game Color en Game Air series is Fantasy Colors.

Hoe verwerk ik Game Air?

Vallejo Game Air is een speciale serie spuitverf die je het beste kunt opbrengen met je airbrush. Uiteraard is er ook een vergelijkbare serie van strijkverf beschikbaar in ons assortiment: de Vallejo Game Color.

Zeker ook omdat de geschilderde miniaturen gebruikt en vastgepakt worden is een speciale formule ontwikkeld voor de Game Air – hierin zit iets meer hars (resin) waardoor de verf harder en slijt- en krasvast opdroogt. Je secuur geschilderde modellen zijn dus beter beschermd.

De Game Air verf is fijn van structuur en droogt mat op. De verf is daardoor ideaal om de fijnste details te schilderen. Er zit relatief veel pigment in de verf waardoor je heldere kleuren krijgt, hetgeen doorgaans goed bij fantasy figuren past. De samenstelling van de verf zorgt er ook voor dat deze na droging watervast is. Heb je nu toch een foutje gemaakt tijdens het schilderen? Werk dit dan meteen bij, indien nodig met een kleine verdunning met thinner of alcohol.

Moet ik een grondverf gebruiken?

De verf hecht op allerhande ondergronden zoals kunststof en metaal. Wel is het dringende advies om als basislaag een goede grondverf (ook wel primer genoemd) te gebruiken.

En de afwerking dan?

In principe zit er in de verf een speciale hars waardoor de verf harder en slijtvast opdroogt. Het kan uiteraard geen kwaad om je model van een (matte) vernislaag te voorzien.

Waar kan ik de Vallejo Game Air voor gebruiken??

De Game Air Serie kan met allerhande "spelsystemen" gebruikt worden waarbij een grove onderverdeling gemaakt kan worden in

  • fantasy figuren
  • science fiction figuren
  • militaire figuren

Bij Fantasy Figuren kun je denken aan producten als Warhammer, Warhammer 40K, Age of Sigmar, Warmachine, Hordes, Guildball, Kings of War.

Science Fiction - denk aan Star Wars X-Wing, Armada, Legion, Battletech, Infinity, Judge Dread.

Militaire figuren: series als Bold Action, Flames of War, Tanks, Team Yankee, Black Powder, Hail Cesar, Black Seas.

Enkele bekende merken uit de Tabletop wereld zijn:

  • Citadel Miniatures
  • Corvus Belli
  • Warlord Games
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »