Abteilung 502 kopen?

150 producten
Sorteer op

Wil je acrylverf, olieverf en pigment van Abteilung 502 kopen? Hier vind je alle producten van Abteilung 502. Makkelijk en snel bestellen kan via onze webshop! Snel in huis, want we hebben veel op voorraad!

Geschiedenis Abteilung 502

Abteilung 502 is een Spaans bedrijf en was in eerste instantie onderdeel van Mig Productions. Sinds 2016 is Abteilung 502 zijn eigen weg gegaan en zijn zij ondertussen eigendom van AK-Interactive. Het modelbouwverf merk staat bekend om de hoge kwaliteit verf en producten die te gebruiken zijn voor veel verschillende soorten modelbouw. Bij Modelbouwverf vind je daarom verschillende soorten producten van Abteilung 502 waar jij jouw modelbouw levensecht kan maken. We leggen hieronder graag aan je uit welke verschillende producten wij in ons assortiment hebben. Zo weet jij precies weet wat je nodig hebt om een succes te maken van jouw modelbouw. 

Acrylverf van Abteilung 502 kopen

De acrylverf van Abteilung 502 is nog vrij nieuwe soort modelbouw verf en recent op de markt verkrijgbaar. Deze watergedragen verf wordt in tubes geleverd, net zoals de herkenbare tubes olieverf van Abteilung. De textuur van deze verf is dikker in vergelijking met de andere soorten acrylverf voor modelbouw. Het gebruik van deze verf is daarom te vergelijken met de olieverf. 

Het is goed om te weten dat de acrylverf van Abteilung 502 geen perfecte strijkverf is, dit komt voornamelijk door de dikkere structuur. Wanneer je aan de slag wilt gaan met deze acrylverf, raden wij aan om deze in eerste instantie te verdunnen. Hiervoor kun je dan het beste Acryl Thinner gebruiken. Zo krijg je het beste resultaat met de acrylverf van Abteilung 502

Modelbouwverf sets van Abteilung 502

Ben je op zoek naar meerdere kleuren modelbouwverf? Dan kun je bij ons ook verf sets van Abteilung 502 online bestellen. Zo koop je geen losse tubes, maar heb je gelijk een set van verschillende kleuren of dezelfde tinten verf. Je vindt in het assortiment van Modelbouwverf verschillende soorten sets modelbouwverf in bijvoorbeeld roodtinten of blauwtinten. Maar, ook voor verschillende basiskleuren hebben wij sets te koop.

De verfsets zijn te verkrijgen als: Abteilung 502 Acrylverf Set of Abteilung 502 Olieverf Set. Bij de olieverf sets kies je uit kleuren die gebaseerd zijn op thema. Bij de acrylverf sets kun je kiezen uit kleurtinten of basiskleuren. Zo vind je bij ons altijd de juiste kleuren modelbouw verf. 

Werken met Abteilung 502 olieverf

Je kunt als modelbouwer ook kiezen om te werken met olieverf van Abteilung 502. Deze verf is wat dikker van textuur en is perfect voor het aanbrengen van details en het verfijnen van jouw werkstuk. Deze verf is van zeer hoge kwaliteit en heeft een lange droogtijd. Door deze droogtijd is het makkelijk om nog te kunnen corrigeren en eventueel aanpassingen aan te brengen. Met olieverf van Abteilung 502 kies je voor modelbouwverf die zorgt voor een geweldig resultaat.  

Olieverf en acrylverf: wat is het verschil?

Abteilung heeft twee soorten modelbouwverf in hun assortiment opgenomen: Abteilung 502 Olieverf en Abteilung 502 Acrylverf. Zoals we al eerder schreven is olieverf vaak dikker van textuur, hoewel de acrylverf van Abteilung 502 erg in de buurt komt. De olieverf wordt vaak gebruikt voor het verouderen van modellen en het aanbrengen van details. Je kunt jouw modelbouw werkstuk dus verfijnen en geweldig afwerken met deze verf. Met acrylverf kun je een goede basislaag aanbrengen die ook zeer snel droogt, dat is het voordeel van deze verf. Wil je de olieverf verdunnen? Gebruik dan de enamel verdunner. 

Pigment voor modelbouw van Abteilung 502

Wil je jouw modellen realistisch afwerken en voorzien van geweldige details? Dan kies je voor de pigment producten van Abteilung 502. Het pigment is een poeder bestaande uit een kleurstof die je kunt aanbrengen met een kwast. Je brengt de poeder droog aan en vervolgens kun je met pigment fixer de poeder als het ware vast lijmen. De Pigmenten van Abteilung 502 maken jouw modelbouw werkstuk levensecht. Wij verkopen ook Pigment sets van Abteilung, zo bestel je gelijke meerdere soorten kleuren pigment in een keer. 

Penselen en andere benodigdheden voor modelbouw

Om goed en makkelijk te kunnen werken, vind je bij Modelbouwverf penselen van Abteilung 502. Je kunt kiezen uit synthetische penselen, deze zijn qua prijs goedkoper en zijn prima van kwaliteit. Wil je liever penselen van hoge kwaliteit, dan zijn de Marta Kolinsky penselen de juiste keuze. Je vindt in ons assortiment ook rubber brushes voor het aanbrengen van pigment. Abteilung 502 penselen shop je makkelijk en snel bij Modelbouwverf.

Naast penselen hebben wij ook andere diverse producten van Abteilung 502 in onze webshop. Van kwastenreinigers tot aan thinners: dit zijn producten die ervoor zorgen dat jij makkelijk en goed aan jouw modelbouw werkstuk kunt werken. 

Leer meer over modelbouw technieken met boeken en magazines

Wil je meer weten over modelbouw werk en verschillende technieken? Dan zijn de boeken en magazines van Abteilung het perfecte naslagwerk om alle tips en tricks te leren. Zo blijf je bezig met het leren van nieuwe technieken en krijg je nieuwe inspiratie voor jouw modelbouw. Daarnaast is het ook leuk om te lezen en je te verdiepen in de wereld van modelbouw. 

Abteilung 502 kopen bij Modelbouwverf

Online Abteilung 502 kopen? Dan kunnen wij je helpen! Modelbouwverf heeft een groot assortiment verf, penselen, pigment en andere diverse benodigdheden die jouw modelbouw werkstuk tot een succes maken. Ook voor andere merken zoals Ammo by Mig Jimenez, Vallejo, Revell of AK-Interactive vind je in onze shop alles wat je nodig hebt. Wij zijn dé webwinkel voor modelbouw!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »