Gecertificeerd door WebwinkelKeur!

Gecertificeerd door WebwinkelKeur!

Op 21 augustus 2020 hebben wij het bericht ontvangen dat onze website Modelbouwverf.nl is goedgekeurd door Webwinkelkeur!

Modelbouwverf.nl is na een intensieve procedure goedgekeurd door de Stichting WebwinkelKeur; het keurmerk werd op 21 augustus 2020 door Modelbouwverf.nl ontvangen!

Dit betekent dat wij voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving (waaronder de wet Koop op Afstand en de AVG-wetgeving) op het gebied van online verkoop, dat onze identiteit gecontroleerd is, dat je bij ons veilig kunt shoppen én dat wij ons houden aan de WebwinkelKeur gedragscode!

Bij WebwinkelKeur mag iedere klant een review plaatsen na afhandeling van een bestelling. WebwinkelKeur stuurt de betreffende klant een mail met een aantal vragen. Na ontvangst van de antwoorden wordt door hun gecontroleerd of een review wel echt van een klant komt en wordt de review geplaatst. WebwinkelKeur is onafhankelijk; wij hebben geen toegang tot de reviews en kunnen ze ook niet verwijderen. Je kunt er als klant voor kiezen om de mail niet te beantwoorden. Wij zouden het echter super vinden als jij, als je klant bij ons bent, dat wel doet!  

Webwinkelkeur is een modern keurmerk dat non-stop de betrouwbaarheid van haar leden bewaakt. Het maakt ons trots dat wij door WebwinkelKeur gecertificeerd zijn als betrouwbare en klantvriendelijke webwinkel!