Hobbyzone - eindelijk ruimte op je werkblad...

Hobbyzone - eindelijk ruimte op je werkblad...

Lees dit Blog waarin onze klant Arnold de Gans ingaat op de voordelen van het Hobbyzone modulaire opbergsysteem

In onderstaand blog lees je het verhaal van onze klant, Arnold de Gans. Hij vertelt je uitgebreid over zijn keuze voor het Modular Workshop System van Hobbyzone. Ook heeft hij een "unboxing", montage en indelingsvideo gemaakt. Check deze video op Youtube

 

Het verhaald van Arnold:

"Waarom ik voor de Modular Workshop System van HobbyZone ben gegaan?

Geen vraag is zo makkelijk te beantwoorden dan deze .. Ik ben een zeikerd!" - zo zegt hij.

 

1) De producten zijn 100% compatible met elkaar

2) De hele line up is ontworpen met mij als chaotische hobbyist in gedachte

3) De afwerking van de modules, is zelfs voor een zeer kritisch persoon als mijzelf, fantastisch te noemen. Er zit geen scheef randje of te diep uitgefreesd gleufje aan

4) Het idee om met sterke magneten alles lekker stevig op de plek te houden is niets anders dan geniaal

5) Geen lelijke brandrandjes overal, wat je bij andere fabrikanten die dit soort opslagmodules maken, wel vaak ziet. En dus ook geen noodzaak om het ook nog eens allemaal te moeten verven. Wat trouwens wel kan, mocht je wit niet mooi vinden….

6) De mooie witte afwerking geeft mijn werkplek een professionele uitstraling die rust en vertrouwen uitstraalt en laat mij als hobbyist relaxed achteruit leunen met een gevoel van opgeruimdheid

 

De verpakking van de producten:

De dozen waarin de producten geleverd worden zijn degelijk en beschermen het materiaal meer dan afdoende. De verpakking in de dozen is eigenlijk overdreven te noemen .. Dubbel laags bubbeltjesplastik (voor het kind in mij een cadeautje!) zorgt ervoor dat in de dozen niets onnodig heen en weer schuift.

 

De keuze is reuze!

Een ruime keuze van opberg modules die door HobbyZone gemaakt word, maken het alleen maar makkelijker op om volledig achter mijn keuze te staan om voor hun producten te gaan.

 

Op afstand je eigen bureaublad indelen:

Op hun site kun je met een interactieve ontwerpmodule jouw perfecte werkplek inrichting nabouwen en daarmee weet je dus op een hele makkelijke manier wat je nodig hebt en hoeveel dat zou gaan kosten als je via hun website direct zou gaan bestellen … ( bedenk wel dat daar nog verzendkosten bij gaan komen )

 

Bestellen:

Bestellen kan uiteraard ook bij vele dealers in eigen land .. en mijn keuze is op Modelbouwverf.nl gevallen omdat zij niet alleen de goedkoopste bleken te zijn maar ook al vanaf 65 euro al gratis bezorgen.

 

Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer klantgericht en behulpzaam en supersnel met hun communicatie. Al met al een win win combinatie waar ik echt blij van word als klant!"

 

Ben je ook enthousiast geworden over de producten van Hobbyzone? kijk zeker eens of er iets voor je bij zit: Hobbyzone kopen doe je makkelijk en snel bij Modelbouwverf.nl