Hobbyzone modular workshop system: eindelijk ruimte op je werkblad

Hobbyzone modular workshop system: eindelijk ruimte op je werkblad

We vroegen aan Arnold de Gans wat hij van het systeem vindt en vertellen je alles over het modular workshop system van Hobbyzone in dit blog!

Penselen, verf, gereedschap en nog veel meer… Elke modelbouwer kan er waarschijnlijk wel over mee praten: hoe zorg je ervoor dat alles netjes opgeruimd is? Want elke keer zoeken naar die ene kleur verf is geen succes en kost ook nog eens extra tijd. Gelukkig is er een oplossing voor het indelen van jouw werkplek zodat deze helemaal aansluit bij jouw wensen (en dat je nooit meer iets kwijt raak). Met Hobbyzone modular workshop system kun je je werkblad of hobbyruimte perfect organiseren en opruimen. We vroegen aan Arnold de Gans wat hij van het systeem vindt en vertellen je alles over het modular workshop system van Hobbyzone! 

Wat is Hobbyzone? 

Hobbyzone is het bedrijf achter slimme opbergsystemen voor modelbouwers. Met hun modular workshop system zorgen zij ervoor dat jij je modelbouw gereedschappen, verf, lijm en andere benodigdheden netjes kunt opruimen en organiseren. Het assortiment van Hobbyzone bestaat uit verschillende onderdelen die makkelijk met elkaar te verbinden zijn. Helemaal flexibel zodat elk werkblad of ruimte volledig naar wens ingedeeld kan worden. Maak van jouw hobby de perfecte ‘zone’ om in te werken! 

Verschillende workstation onderdelen

Het systeem van Hobbyzone bestaat uit verschillende onderdelen en is zo ontworpen dat je deze met magneten snel en simpel met elkaar kunt verbinden. Een paint rack kun je bijvoorbeeld makkelijk verbinden met de drawers module. Ben je toch van plan om de werkruimte anders in te delen? Dan is het zo gepiept om alles aan te passen. Zelfs het uitbreiden van het systeem is mogelijk met nieuwe onderdelen. Jouw werkruimte indelen met Hobbyzone is een fluitje van een cent en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Verf organiseren en opruimen

Het opbergen en organiseren van verschillende soorten verf kan een behoorlijk klus zijn. Daarom heeft hobbyzone verschillende systemen gemaakt:

  • Paint stations
  • Paint racks
  • Paint stands

Met de bovenstaande systemen kun jij makkelijk je verf opruimen en ook terugvinden. Alle specifieke informatie hierover vind je op de productpagina van Hobbyzone.  

Brushes en tools van Hobbyzone: penselen opruimen

Wie houdt er niet van overzicht? Wij in ieder geval wel! Voor jouw modelbouw hobby gebruik je niet alleen verf, maar zijn penselen ook een belangrijk onderdeel. Dit gereedschap is ook met Hobbyzone perfect te organiseren. Dit doe je met de brushes en tools module. Deze modules zijn voorzien van gaten met verschillende afmetingen en formaten. Je kunt met Hobbyzone professional stands jouw penselen en andere modelbouw gereedschappen netjes opruimen. 

De voordelen van Hobbyzone workshop systeem

We vroegen aan Arnold waarom hij gekozen heeft voor het workshop systeem van Hobbyzone. Hij heeft de voordelen samengevat in zes punten:

  1. De producten zijn 100% compatible met elkaar. Je kunt dus op alle mogelijke manieren jouw ruimte indelen. 
  2. De hele line-up is ontworpen met mij als ‘chaotische’ modelbouwer in het achterhoofd. Het sluit dus perfect aan!
  3. De afwerking van de modules zijn echt fantastisch. Er is geen scheef randje te vinden en een te diep gefreesd gleufje is ook nergens te bekennen. (Arnold is een zeer kritisch persoon, zegt hijzelf)
  4. Het idee om met sterke magneten alles stevig op de plek te houden is geniaal. 
  5. Geen lelijke brand randjes. Vaak zie je bij opbergsystemen van andere fabrikanten deze ‘brand randjes’ wel. Je hoeft dus niet aan de slag met verf, wat natuurlijk wel mag als je dat graag wilt
  6. De mooie witte afwerking geeft mijn werkplek een professionele uitstraling. Het zorgt voor rust en vertrouwen en laat mij als modelbouwer relaxed achteruit leunen. Lekker opgeruimd!

Stap voor stap bouwinstructie Hobbyzone

Ook heeft Arnold een speciale video gemaakt van de Hobbyzone Modular Workshop system. Hieronder bekijk je bouwinstructie van Arnold en zie je gelijk hoe het systeem precies werkt:   

Arnold de Gans: "Bestellen kan uiteraard ook bij vele dealers in eigen land .. en mijn keuze is op Modelbouwverf.nl gevallen omdat zij niet alleen de goedkoopste bleken te zijn maar vanaf 65 euro al gratis bezorgen. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer klantgericht en behulpzaam en supersnel met hun communicatie. Al met al een win-win situatie waar ik echt blij van word als klant!"

Online je eigen Hobbyzone system ontwerpen

Op de eigen site van Hobbyzone kun je met een interactieve ontwerpmodule jouw perfecte werkplek inrichting en ontwerpen. Via deze manier kun je makkelijk inschatten welke verschillende onderdelen je nodig hebt. Hierna kun je via Modelbouwverf de verschillende modules makkelijk online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je deze snel geleverd krijgt! 

Modular workshop system van Hobbyzone online bestellen? 

En? Ben je al enthousiast geworden over het geweldige systeem van Hobbyzone? Ga dan gelijk naar alle producten van Hobbyzone. Via onze webshop kun je verschillende onderdelen bestellen en jouw hobbyruimte perfect indelen. Je hoeft nooit meer te zoeken naar het juiste penseel of die ene tube olieverf. Hoe ga jij je hobbyruimte indelen?