Dit is onze nieuwe webshop voor Ammo by Mig Jimenez

Dit is onze nieuwe webshop voor Ammo by Mig Jimenez

Speciaal voor Ammo by Mig Jimenez hebben wij een Nederlandse webshop opgezet! Je leest in dit blog alles over deze nieuwe shop.

In de wereld van modelbouw kun je genoeg verschillende producenten en merken vinden die jouw werkstukken bijzonder en levensecht maken. Dat is volgens ons precies wat modelbouw zo uitdagend maakt: het levensecht maken van een model tot in het kleinste detail. Om dit te kunnen doen heb je geweldige producten nodig van bijzondere kwaliteit. Deze producten voor modelbouw worden geproduceerd door het merk Ammo by Mig Jimenez. Wij vertellen je in dit blog meer over dit merk en over onze nieuwe webshop Mig-Jimenez.nl.

Hoe Ammo by Mig Jimenez begon

Geboren uit een passie zo ongeveer 19 jaar geleden, dat is waar het voor Mig Jimenez begon. Mig Jimenez bracht in de wereld van modelbouw nieuwe ideeën, innovatieve technieken en producten die nog niet eerder bestonden. Er ontstond een duidelijke missie: “To create solutions for modelling”. Door het creatieve team van Ammo by Mig Jimenez, en de nieuwe ideeën die zij hebben, kunnen modelbouwers hun projecten naar een hoger level brengen! 

Het merk Ammo by Mig Jimenez ontstond later, zo ongeveer 7 jaar geleden. Vanaf dat moment is de groei nooit meer gestopt. Met meer dan 19 jaar ervaring in de wereld van modelbouw en alles wat daarmee te maken heeft, staat Ammo in de top 1000 snelst groeiende modelbouw merken van Europa! 

 

"Mig Jimenez bracht in de wereld van modelbouw nieuwe innovatieve ideeën"

 

Een speciale webshop voor Mig Jimenez

Waarom een aparte webshop voor Mig-Jimenez in Nederland? Dat komt omdat ik in de afgelopen jaren Mig Jimenez en Carlos Cuesta heb leren kennen. Zij waren destijds bezig met het opzetten van dit geweldige merk en zo ontstond er een fijne samenwerking. We bespraken vele ideeën en productinformatie. Uiteindelijk besloten wij om een speciale Nederlandse webshop in te richten voor Mig Jimenez

Zo kwam Mig-Jimenez.nl tot leven. Dit is de webshop waar je alles kunt vinden wat maar te maken heeft met Ammo van Mig Jimenez. Je vindt in onze nieuwe webshop ook merken zoals Takom, Rye, Field Model, Das Werk, Kinetic en nog veel meer. Alle merken die Ammo by Mig in hun distributie heeft, zijn te vinden in onze nieuwe online shop.

Het is goed om te weten dat onze Mig Jimenez webshop op geen enkele wijze officieel onderdeel is van Mig Jimenez S.L. De nieuwe webshop wordt wel door Modelbouwverf beheert en onderhouden. 

Weathering producten Ammo by Mig Jimenez

Mig verf voor modelbouw

Ammo by Mig Jimenez wordt ook vaak afgekort tot Mig of Mig verf, lekker kort en snel zou je kunnen zeggen. Ben je dus specifiek op zoek naar verf van Mig? Dan heb je keuze uit veel verschillende kleuren en soorten in onze andere shop! 

Modelbouw verf van Ammo by Mig Jimenez

Bij Mig Jimenez webshop vind je alles voor jouw modelbouw

In de Nederlandse webshop van Mig ontdek je een groot assortiment aan verschillende Ammo by Mig Jimenez modelbouw producten. Er is een basisvoorraad zodat we via de nieuwe webshop snel jouw modelbouw Mig verf en penselen of andere artikelen naar je toe kunnen sturen. Lekker snel in huis! 

 

"Een groot assortiment Mig verf vind je bij Mig Jimenez.nl"

 

Meer weten over Ammo by Mig Jimenez?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Ammo by Mig Jimenez of zoek je specifieke producten van dit modelbouw merk? Dan zien we je graag terug in onze nieuwe webshop van Mig-Jimenez. Van weathering tot Mig acrylverf, alles van Ammo by Mig Jimenez is nu te vinden op een plek. Ook voor tips, tricks of andere informatie of technieken en inspiratie, ontdek je alles op onze nieuwe website. Tot daar! 

Andere modelbouw verf en artikelen kopen?

Natuurlijk vergeten we Modelbouwverf niet, dat is nog steeds de webshop voor modelbouw verf, modelbouw producten, penselen, gereedschappen en nog veel meer. Zoek je verf van Revell, Vallejo of zoek je een modelbouw kit of verf en lijm? Dan staan wij ook voor je klaar!. Wij zijn de modelbouw specialist met het grootste assortiment modelbouw.