3..2..1..Launch!

3..2..1..Launch!

Wat zijn we blij en trots! Het afgelopen half jaar hebben we samen met Red Banana uit Roosendaal heel hard gewerkt aan onze onze webwinkel en is Modelbouwverf.nl in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is het zover...de nieuwe webshop is officieel online!

3..2..1..Onze nieuwe webshop is gelanceerd!

Modelbouwverf.nl heeft een metamorfose ondergaan! Wat je ziet is een geheel vernieuwde webshop met een moderne look, zowel qua inhoud als design - eenvoudiger zoeken, sneller navigeren en alles bij de hand in je eigen dashboard!

Onze pagina's zijn overzichtelijk ingedeeld waardoor je snel en gericht je weg op onze site kunt vinden. Alle artikelen zijn ondergebracht in duidelijke categorieën en voorzien van één of meer foto's. Nieuw is ook dat je in één oogopslag kunt zien of het artikel op voorraad is. We zijn er nu mee bezig om alle artikelen een duidelijke omschrijving mee te geven.

Als je een account hebt aangemaakt zul je merken dat je voortaan met één muisklik toegang krijgt tot je account en de beschikking hebt over je eigen dashboard. Hier vind je al jouw gegevens overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je zelf je gegevens beheren, je bestellingen nakijken en zelfs een verlanglijstje bijhouden.  Nieuw is de mogelijkheid om een ticket in te dienen. Je hoeft niet meer te mailen, want je kunt nu regelrecht vanuit je account een vraag aan ons stellen. Hiermee houden wij samen een optimaal contact en kunnen wij onze service naar jou als klant verbeteren. Sneller, efficiënter en altijd na te lezen!

Verder hebben we ons bestel- en afrekensysteem vereenvoudigd en een aantal betaalmogelijkheden toegevoegd. We zijn in zee gegaan met Mollie Payments waardoor het nu ook mogelijk is om met je creditcard te betalen of achteraf te betalen via Klarna. Voor onze Belgische klanten zijn Bancontact, KBC, Belfius en ING Home'Pay toegevoegd.

Onze webshop wordt 24/7 gemonitord en alle informatie wordt versleuteld verzonden via een SSL Verbinding die je herkent aan https://. Je gegevens kunnen dus niet in handen komen van internetcriminelen of andere kwaadwillenden.

Tot slot zijn we bezig met het verkrijgen van een keurmerk. Zodra dit geregeld is zullen we je dit laten weten.

We wensen je veel plezier met je ontdekkingstocht op onze site. Laat ons weten wat je ervan vindt en deel je vragen, opmerkingen en ideeën over hoe we onze site nog beter kunnen maken. We kijken uit naar je bevindingen!

Maarten Coolegem 12 augustus 2020